Човечки ресурси и обуки

Пронаоѓањето на најдобрата личност за работата не е толку едноставно како што изгледа во индустријата за фармацевтски и останати науки. Затоа, неопходно е секоја компанија да има висококвалификуван, одговорен и искусен персонал.

Тренинг

Обуката е клучен фактор за постигнување оперативна извонредност. Без разлика дали почнувате или сте искусен професионалец, секогаш има простор за знаење.

Stepscience Pharma & Engineering создаде бренд – Stepscience Academy – за промовирање на специјализирана обука во областа на медицинскиот канабис, фармацевтските производи, инженерството, животните науки, управувањето со проекти, како и други меѓусебни области.

Како ние можеме да го поддржиме вашиот бизнис?

Кога вашата компанија има недостаток на персонал или е сиромашна со ресурси, Stepscience може да ви помогне да најдете привремен или постојан персонал со специфични технички вештини и искуство што ви се потребни за да продолжите напред.

Stepscience разви широк сет на курсеви за обука за да одговара на вашите потреби. Од мали групи на јавни обуки до приспособени програми за обука, ние и нашите партнери сме вистинскиот избор за учење, обука или освежување на вештините на вашиот тим, подобрувајќи го потенцијалот на вашиот тим и перформансите на вашата компанија.