Вести

Вести

Запознајте го Нуно!

ЛУЃЕТО ОД STEPWISE: ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО НУНО! Нуно Ребело дос Сантос е нашиот менаџер за фармацевтска деловна единица во STEPSCIENCE – PHARMA & ENGINEERING. Тој

Read More »

STEPSCIENCE Академија

Stepwise Pharma & Engineering  лансира нов бренд- Stepscience Academy. Главната цел на Stepscience Academy е да обезбеди специјализирана обука во повеќе области, со високо ниво

Read More »