ЛУЃЕТО НА STEPWISE: 1 ГОДИНА ЖОАО СИЛВА

Запознајте го Жоао Силва! João е нашиот CQV инженер и завршува 1 година во Stepwise Pharma & Engineering. Жоао веќе имаше повеќе од една година работно искуство и постдипломски студии по Медицински канабис GxPs кога реши да се приклучи на Stepscience. Тој сакаше да ја продолжи својата кариера во фармацевтската индустрија и работата во Stepscience беше вистинската можност за него. Во Stepscience, ние признаваме дека нашите вработени се клучот за успехот на компанијата. Драго ни е што го прославуваме овој датум со Жоао, што го гледаме како расте и се развива има професионалец додека Stepscience расте и се проширува заедно. Дознајте повеќе за Жоао и неговото патување во Stepwise малку повеќе со гледање на ова интервју:

Сакате да знаете како Stepscience може да го поддржи вашиот бизнис? Проверете го нашиот целосен опсег на услуги овде.