ЛУЃЕТО НА STEPWISE: 1 ГОДИНА БРУНА КОЕЉО

Запознајте ја Бруна!

Бруна е наш Фармацефт консултант и завршува 1 година во Stepscience Pharma & Engineering. 🎉

Веднаш по завршувањето на студиите, Бруна се приклучи на Stepwise преку стажирање на ATIVAR.PT и по неговото завршување, Бруна беше ангажирана и ќе продолжи да напредува кај нас.

Во Stepscience, ние признаваме дека нашите вработени се клучот за успехот на компанијата. Ништо не може да се постигне без нив.
Ќе продолжиме да соработуваме со IEFP за да ги промовираме овие практиканти и следствено на интеграцијата на неодамна дипломираните студенти на пазарот на трудот.

Запознајте ја Бруна и нејзиното патување во Stepscience малку повеќе гледајќи го ова интервју.

Сакате да знаете како Stepwise може да го поддржи вашиот бизнис? Проверете го нашиот целосен опсег на услуги овде.