ЛУЃЕТО НА STEPWISE: ДОБРЕДОЈДЕТЕ РОДРИГО!

Запознајте го Родриго,

Родриго Естевес де Оливеира е роден во Рио де Жанеиро, Бразил. Има завршено индустриска хемија и 10 години работно искуство. Работел во мултинационални компании во фармацевтскиот сегмент како ТЕВА и ГСК.

Родриго одлучи да се приклучи на тимот на Stepscience бидејќи се идентификуваше себеси со цел да достигне совршеност во секој проект. Неговиот прв впечаток е дека тимот на Stepscience е составен од исклучително квалификувани луѓе. Не само техничките квалификации го импресионираа, туку и меките вештини на тимот. Тимот е многу обединет и за Родриго тоа е важен квалитет бидејќи тој смета дека неговата најголема сила е да се обедини и да ги мотивира лиѓето со кои луѓе со кои работи. „Секогаш барам добро решение за работи. „Јас секогаш барам добро решение за двете- инволвирано страни на проектот или случувањата“. Родриго, исто така, ја цени проактивноста и страста да ги оствари работите. За тоа, адаптибилноста и креативноста се важни за да се изнајдат уникатни решенија, секогаш се залага за интегритетот и бара квалитет.

Во слободното време, Родриго сака да готви за луѓето што ги сака. Се занимава со боречки вештини, а сака да слуша музика и да открива нови места. Неодамна пристигна во Португалија, тој одвојува време да се сретне со членовите на семејството кои живеат овде, јадејќи добра храна, пиејќи и уживајќи во малите нешта во животот.

Родриго разбира дека иднината на фармацевтската индустрија е да произведува подобри и поспецифични лекови. Покрај тоа, развојот на континуирано производство и процесна аналитичка технологија ќе овозможи производство во поголем обем отколку денес. Тој смета дека неодамнешниот подем на индустријата за канабис ќе ја размрда индустријата за наука за живот, бидејќи пазарот на канабис ќе расте. „Во моментов, општеството страда од проблеми кои произлегуваат од анксиозноста што го влошува квалитетот на животот на луѓето. Канабисот е одличен и здрав начин за ублажување на тоа прашање што го мачи современото општество“.

Родриго, добре дојдовте во Stepwise Pharma & Engineering!

Во Stepwise, нашиот висококвалификуван тим со солидно искуство во фармацевтската и ветеринарната индустрија, медицинскиот канабис, козметиката, додатоците во исхраната и медицинските уреди ќе го поддржи вашиот бизнис како да е наш.