Запознајте го Нуно!

ЛУЃЕТО ОД STEPWISE: ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО НУНО!

Нуно Ребело дос Сантос е нашиот менаџер за фармацевтска деловна единица во .

Тој е 42-годишен хемичар со постдипломски студии по бизнис администрација. Нуно има повеќе од 15 години искуство во областите на обезбедување квалитет и управување со проекти во хемиската и фармацевтската индустрија и +10 години како квалификуван ревизор.

Во Stepscience, ние признаваме дека нашите вработени се клучот за успехот на компанијата.

Дознајте повеќе за Нуно и неговото патување гледајќи го ова интервју.

Дознајте повеќе за нашите услуги за обезбедување квалитет овде